RAKAN MAYA PRINCESS

Thursday, February 6, 2014

05/02/2011 - 05/02/2014

Ada ke org bcinta tanpa knl rupa and x btemu spanjang perhubungan mereka.. hanya sms and kol je.. itulah yg terjadi dgn ana.. hari genap 3 thn kami bkawan.. tp ana x pernanh tgk muka n jumpa die.. tp die dh ada pic ana.. dah la jarak menjadi pemisah antara kami.. kadang2 jd 10sion jg.. tp ana telan je.. ana fikir positif mungkin allah nk lindungi kami bdua dr dosa maksiat ni.. hari ni ana nak imbau balik kenangan pkenalan kami..

05/02/2011 ni la tarikh dimana si die asyik menelefon and msej ana.. tp ana ni ada 1 penyakit, kalau orang x knl ssh skit ana nk angkat n reply msg.. sampai ada org kata kat ana sombong.. walaupun ana x layan si die.. tp si die x pts asa.. asyik kol n msg je.. akhirnya ana lyn jg.. waktu tu ana di sem6 degree.. hari demi hari ana rs si die mcm msk dgn ana.. kdg2 ana mrh2 die tp die sbr.. ana panas baran orang nye.. tp si die ni dlm glgn air ana rs.. sbb tlampau sbr..

kami mpunyai jarak taraf pdidikan yg amat jauh.. si die hanye mpunyai spm sedangkan ana ada ijazah sarjana muda.. ana percaya pada ketentuan ALLAH.. kan jodoh, ajal, maut n rzk anak adam tu semo dh ttulis sejak lahir lg.. si die slalu ingatkan ana ttg solat n byk hal agama ni.. kawan2 ana suruh kami dua jumpa dulu sblm mbuat apa2 kptsn utk ke peringkat yg lbh serius.. risau jg takut si die tipu ke apa ke.. 

ana harap kalu si die tercipta utk ana... allah permudahkan urusan kami dua.. kami bcadang utk btunang and menamatkan zaman bujang kami due thn dpn.. ana harap si die x mainkan prsn ana.. ana harap sangat kami boleh jumpa dulu sblm kami due ambik kptsn utk btunang...



P/S: smoga allah mberkati hbgn kami.. 






Post a Comment