RAKAN MAYA PRINCESS

Tuesday, June 17, 2014

AKTIVITI MALAM DI PUTRAJAYA

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA...

Since ana ngah holiday kat rumah abang sulung ana, so putrajaya la tempat lepak kami semua.. the best time is when we spend our time with our family.. pimpin tangan sama2, ketawa sama2.. hilang semua masalah sekejap..



Jom kita keluarkan peluh dengan aktiviti malam.. budak berdua ni seronok la nak cycling.. laju nak mampus.. seronok je tengok family spend their time together..



Macam game yang ada kat sana.. dari untuk yang kecil sehingga dewasa.. motor and kereta control ni sesuai la untuk kanak-kanak.. kasut roda pun ada.. tp bagi ana.. agak bahaya la sebab bukan semua yang main tu dah expert pun.. tapi bawa laju nak mampus.. nak terlanggar orang je..



Basikal and skuter ni plak sesuai untuk golongan remaja and dewasa keluarkan peluh.. ni pun sama gak.. melaju je tapi tak hiraukan keselamatan orang sekeliling dah...



Ni pun best gak.. giant bubble.. kat kampung tak pernah jumpa benda.. Hihi.. jakun Jap..



OK la ni je la yang boleh ana kongsi untuk holiday kali ni.. ada lagi aktiviti yang ana belum update.. tunggu Ye.. ana akan cb update..

posted from Bloggeroid

Post a Comment