RAKAN MAYA PRINCESS

Wednesday, June 25, 2014

BILA NAK SETLE NI


moood ana untuk berblogging sekarang ni dah agak down.. macam2 problem yang timbul.. line broadband yang lembab.. iklan nuffnang ada virus.. bila klik terus tak loading pun.. bila orang lain up dapat BE baru jelous tu ada.. tapi nak buat macam mana.. bukan rezeki ana...

ni masalah yang terbaru.. dashboard ana tak boleh loading kawan punya blog.. sedih.. bila nak ok ni.. buat masa skang ni.. ana just update blog from my handphone only... hope problem ni boleh setle secepat mungkin.. sapa2 yang pernah ada pengalaman macam ni.. jom kongsi dengan ana solution nye... help me please...





jom bantu ana menabung.. just klik!! klik!!


Post a Comment