RAKAN MAYA PRINCESS

Thursday, March 20, 2014

KETAWA...MENANGIS..PAHIT..MANIS...BERSAMA


tetiba2 rasa rindu kat bdk 2 org ni..huhu.. dh lm x hangout sm2.. mkn2.. tgk wayang... ya allah engkau pelihara ikatan persahabatan kami.. semoga ikatan ini utuh hingga ke akhir hayat kami... ini la kawan2 yg sentiasa ada dgn ana ketika susah n senang.. kawan2 yg thn dgn sikap ana yg sensitif n pns baran ni...

ayu ni sale person kat proton.. org penang.. happy go lucky orgnye.. senang bila dgn die.. ana ingat lg waktu wat diploma kat arau dl, ana suruh die study sampai nangis2 takut kat ana.. garang sgt.. huhu.. sory ayu...

ni plak koya.. dh kawin pun die.. kawan ana dr 1st sem of diploma ana kat arau dl.. mcm2 kngn yg ana ada dgn die.. ada yg pahit, ada yg manis... tp itu semo la kenangan yg sentiasa wat ana ingat kat die.. comel kan die.. die ni kacukan cina.. 

ayu sentiasa wat org lain hepi walaupun die sedih.. sentiasa senyum walaupun hati die menangis.. mengenal dirimu membuatkan diri ku bahagia....

2 orang yg sentiasa bersama ku

ayu... koya.. bg ana ms untuk pulihkan keadaan ni.. ana x bmaksud semo ni.. walaupun hbgn kt thalang tp pcylah dlm ingatan ana korang la kawan yg terbaik yg ana ada... ana SAYANG KORANG DUA.....









YA ALLAH, ENGKAU BERI LAH PETUJUK KEPADA KAMI DIMANA KEDUDUKAN MH370.. JIKA TELAH TENGGELAM DIDASAR LAUT ENGKAU TIMBULKANLAH... JIKA JATUH DI DASAR BUMI ENGKAU TUNJUKKANLAH.. JIKA MASIH DI AWAN BIRU ENGKAU TURUNKANLAH.. SESUNGGUHNYE ENGKAU YANG MAHA MENGETAHUI APA YANG TERBAIK UNTUK SEKALIAN ALAM INI.. AMIN YA RABBAL ALAMIN




Post a Comment