RAKAN MAYA PRINCESS

Tuesday, April 29, 2014

ROKOK....

ASSALAMUALAIKUM... 


walaupun rokok ni bahaya pengguna nye.. tahukah penghidu rokok juga mempunyai risiko yg tinggi untuk menghidap pelbagai penyakit.. org lain yg hisap rokok.. org lain yg tanggung risiko kan.. bukan saja tudung yg d counterfeit oleh org, namun skrg rokok jg telah di counterfeit.. (hehe.. mcm tudung fareeda) so utk kt yg ada psgn or family yg merokok tolong la nasihatkan mereka.. kalu nk cr idea utk menasihati mereka, just klik je kat banner kat atas tu... ok.. sama2 kt bantu hdp kt n org lain lebih sempurna tanpa ROKOK.. 








jom bantu ana menabung.. just tolong klik at adv KRING!! KRING!! KRING!!










Post a Comment