RAKAN MAYA PRINCESS

Friday, August 15, 2014

RAYA 2014


Dah 20 Syawal pun.. baru ana nak update tentang raya.. hihi.. mls nye nak update plus internet yang tak mengizinkan.. bila duduk umah abg ana baru la ada mood nak update.. sebab internet laju...

tak de beza pun Aidilfitri ana.. bezanye cuma this year semo berkumpul skali dekat umah mama.. 5 bradik semua ada.. tema kitorang BLUE IN THE HOUSE except pengantin baru tu.. recycle balik baju nikah diorang.. jimat skit.. disebabkan ana sorang je belum kawin & kerja so ana still boleh pungut duit raya.. meriah oo.. alhamdulillah.. jom layan gambar raya kitorang...

ni lah barisan pewaris keluarga Rahim & Zainab...
Irfan, Darwisy & Arissa

ni keluarga abang sulung ana & mama.. kesian diorang balik raya baru ni 12jam atas jalan baru sampai Kedah dari Bangi...

ni family abang kedua ana.. takde rezeki anak lagi walaupun dah lama kawin.. in shaa allah perancangan Allah tu lagi indah kan...

ni family abang ke3 ana dengan mama.. parents darwisy.. tapi darwisy hilang entah ke mana..hihi

 ni plak adik ana a.k.a pengantin baru.. in shaa allah november ni dapat anak sedara baru... 

last for not least mesti la ana dengan mama.. mana la tau kot2 tahun je raya single.. tup2 tahun depan berdua.. amin.. semoga Allah makbulkan...

all gurlz in house except Arissa.. hilang sibuk main la tu...

ni la barisan wali2 ana.. sapa nak kawin dengan ana kn lulus dengan diorang dulu.. air di cincang tidak akan putus kan... :-) luv u all till the end...

big family.. xde kak chak sbb jd camera women...

just smile...

ni la anak2 syurga yang ana akan sayang sampai bila2.. anugerah Allah yang terindah... 

seperti tahun2 lepas.. 1st hari raya kitorang akan pergi kubur arwah abah.. bersihkan kubur & sedekah tahlil untuk abah.. bila dah setle urusan kat masjid kitorang balik rumah.. sesi salam.. sesi kutip duit raya.. sesi bergambar.. bermula... 

lepas tu kitorang akan siap2 untuk menyerang rumah tok.. walaupun kita bergembira dengan yang muda.. jangan kita pernah lupa yang tua.. tu je untuk raya pertama.. pukul 2 kitorang balik rumah & ZZZZZZZ... abg ke3 ana get ready kat luar dengan duit raya.. kalu budak datang bagi duit raya je.. x jemput masuk pun..hihi...

Di bulan yang mulia ni, ana nak menyusun sepuluh jari memohon ampun dan maaf if ana ada terkasar bahasa & terlanjur kata wat menulis blog ni.. kadang2 kita tak perasaan kelemahan diri kita sendr.. "kosong-kosong" ye.. just smile... 





jom bantu ana menabung.. just klik kat iklan Nuffnang ana... :-)

Post a Comment